Vi hjelper deg å skrive din CV og søknad

Er du i jobbsøkemodus, og skulle gjerne hatt en god CV og søknad som er perfekt tilpasset stillingen du ønsker å søke på?

NRB hjelper deg med å skrive din CV og søknad, og legger opp en kvalitet LinkedIn-profil slik at du kommer godt i gang og har det beste utgangspunktet for å lykkes inn i jobbsøkeprosessen.

Med god CV, søknad og LinkedIn-profil vil du komme nærmere stillingen du ønsker deg. Kanskje kan du til og med nå helt opp og få drømmejobben?

Vi er alle forskjellige med ulike utgangspunkt, potensiale og mål. Vi hjelper deg med å fremheve nettopp dine styrker, og veileder deg mot det som kan være rett karriere for deg i fremtiden.

Skreddersydd og tilpasset akkurat deg

Motta skreddersydd og profesjonell CV, søknad og LinkedIn-profil som er tilpasset akkurat den stillingen du ønsker å søke, og og gjerne vil være aktuell for. Du vil øke sjansen for å komme deg inn på intervjuet som igjen tar deg nærmere drømmejobben.

Du vil skille deg positivt ut

Vi har lang og god erfaring med CV, søknader og LinkedIn-profiler da vi har skrevet, og vurdert svært mange i løpet av mange år. Derfor vil vi også på en god måte kunne trekke frem dine styrker og presentere deg på en korrekt måte slik at hva du kan tilby kommer tydelig og godt frem. Slik vil du kunne skille deg positivt ut blant alle de andre kandidatene og søkerne i akkurat den rekrutteringsprosessene du er med i.

Velg løsningen som passer deg

Velg den pakken som passer for deg i akkurat den situasjonen du befinner deg i nå. Vi er alle ulike. Ønsker du for eksempel CV på engelsk eller å motta CV, søknad og LinkedIn- profil svært raskt så leverer vi deg dette. Gjør det tilvalget som passer nettopp deg!

Nyttig veiledning

Motta veiledning for din fremtid med bakgrunn i dine drømmer ønsker, personlige egenskaper og ditt nåværende utgangspunkt i karrieren. Karriereveilledning og rådgivning kan baseres på en kombinasjon av personlighet- og evnetesting, og din nåværende bakgrunn. Eller kun veiledning basert på din bakgrunn og nåværende situasjon.

Enkel betalingsløsning

Vi tilbyr enkel og fleksibel betaling for deg som er privatperson. Betal enkelt i dag med Vipps dersom du har mulighet, eller delbetal månedlig med Baboora Checkout.

Smidig og effektivt

Når du har valgt pakken som passer for deg vil vi ta raskt ta kontakt for å avtale tid for en samtale per telefon eller digitalt. Slik sikrer vi oss at du får den beste leveransen som passer for akkurat dine ønsker, behov, og nåværende situasjon. Alternativt er det også mulig å besvare et kort spørsmålssett som vi sender deg skriftlig. Deretter vil vi kunne levere deg CV, søknad og LinkedIn-profil samt veiledning på bare noen få arbeidsdager.

Stine Skogby, 40 år
Stine Skogby, 40 år
Read More
Jeg fant frem til CV og LinkedIn - tjenesten NRB tilbyr på deres nettsider, og valgte å benytte meg av den. Jeg har lenge gått å tenkt på å fikse og oppdatere CV `n og min LinkedIn-profil, men ikke hatt tid i en travel hverdag. Da jeg så tjenesten hoppet jeg på muligheten, og det var det verdt. Nå har jeg en proff CV og LinkedIn - profil som har gitt meg flere jobb tilbud allerede. Anbefaler sterk NRB sine tjenester.
Viktoria Karlsen, 36 år
Viktoria Karlsen, 36 år
Read More
Jeg anbefaler å få skrevet CV og søknad med hjelp av NRB dersom man ønsker å komme seg ut i jobb raskt. For meg skrev de en strålende CV og søknad. Det var genialt siden dette ikke har vært blant mine sterke sider. Jeg var lettet og glad når NRB hjalp meg med dette. Som resultat fikk jeg fast ansettelse i spennende selskap en måned senere.

Steg 1

Velg den pakken som passer best for deg

Steg 2

Kort samtale med oss, eller besvare noen enkle spørsmål skriftlig

Steg 3

Du mottar dine dokumenter innen angitt tid

Ikke gå glipp av drømmejobben, kom i gang og bestill den pakken som passer deg best!

BASIS

Fra kr 113/måned
Totalt kr 2112
 • 1 skreddersydd CV
 • eller 1 skreddersydd søknad
 • Leveringstid: 2 arbeidsdager
 • Ekspress levering: 24 timer er mulig

ANBEFALT

Fra kr 143/måned
Totalt kr 2998
 • 1 skreddersydd CV
 • 1 skreddersydd søknad
 • Leveringstid: 3 arbeidsdager
 • Ekspress levering: 24 timer er mulig

PREMIUM

Fra kr 163/måned
Totalt kr 3561
 • 1 skreddersydd CV
 • 1 skreddersydd søknad
 • 1 skreddersydd LinkedIn-profil
 • Leveringstid: 3 arbeidsdager

Betalingsløsning gjelder for private personer. Alle priser er oppgitt inkl. mva.

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg. Send oss en e-post eller ring +47 932 05 993
Kontakt oss